En tosse med en masse gode idéer

Hej! Mit navn er Lasse!

Så længe jeg kan huske, har jeg været interesseret i fotografering, videoredigering, webdesign og billederedigering som photoshop mm.

Jeg har spillet spil siden min første Commodore 64, og jeg har siden da fulgt udviklingen af spilindustrien og set hvad man kan præstere med 3D, en spil motor og gode ideér.

Alt hvad jeg har lært igennem årene er som regel selvlært, lige fra at stå på scenen og spille guitar, til redigering af billeder i Photoshop eller lave diverse små 3D objekter som kan bruges til et muligt spil i fremtiden.

Jeg ser mig selv om en der har en lang række færdigheder indenfor mange områder, med en stor vidensbase og lysten til at prøve ting af og se hvordan det går, fremfor at sige “Det kan jeg ikke finde ud af”.

Jeg er en heldig 29 årig mand, der nok inderst inde stadig er lidt en dreng.

Jeg er gift med min dejlige kone, og sammen har vi 2 skønne drenge. Vi bor på landet i det fynske, hvor der til tider er mere flid end tid.

Ud over at bruge tid på arbejde og familie har jeg også alle mine tossede hobbyer. Dette inkluderer alt mit grej som jeg har samlet igennem årene som kamera, lys, stativer, mikrofoner, guitar osv.

Jeg er uddannet IT mand, så alt det tekniske falder mig forholdsvis let. Dette betyder at jeg har forholdsvis nemt ved at forholde mig til programmer som foto og video redigering samt 3D osv.

Jeg er yderligere selvstændig ejer af DenSkaldedeMand.dk.